Welkom in de kerk

We willen iedereen in Zwolle laten weten dat je welkom bent in de kerk én laten zien wat de kerk betekent voor Zwolle: Welkom in de kerk! Klik hier voor allerlei informatie over de kerk.

6 weken lang komt er een artikel in de Swollenaer, vanuit elk van de zes wijkkerken. Zo gaan we bijvoorbeeld zwerfafval prikken met de Jeruzalemkerk en eten we mee bij de Oosterkerk. De artikelen zijn te vinden via de volgende links:

– Klik hier voor de uitgave van 24 augustus – campagne start

– Klik hier voor de uitgave van 31 augustus – Zwolle Noord

– Klik hier voor de uitgave van 8 september – Open Kring

– Klik hier voor de uitgave van 15 september – Adventskerk

– Klik hier voor de uitgave van 21 september – Stinskerk

– Klik hier voor de uitgave van 29 september – Jeruzalemkerk

– Klik hier voor de uitgave van 6 oktober – Oosterkerk

– Klik hier voor de uitgave van 13 oktober – Diaconie PGZ

Deze campagne is met de uitgave van 13 oktober afgesloten.

Meer nieuws

Armoede

Boek: noodlot of onrecht?

Dit boek is een document over een van de armste gezinnen in Nederland. Langzaam ontrolt zich de levensgeschiedenis van Irene Meermans en haar gezin, van vroege jeugd tot en met het contact met de Vierde Wereld-beweging (ATD). Juist haar deelname aan deze beweging heeft haar bestaan meer kleur gegeven; het zelfvertrouwen is met sprongen toegenomen…

Diaconale bibliotheek

Gedichtenbundels: Medemens 1 – 5

Deze uitgaves van Kerk in Actie bevatten diaconale gebeden en gedichten. De bundels Medemens zijn bedoeld om u en anderen te inspireren bij diaconaal werk.

Diaconale bibliotheek

Boek: De haat tegen het westen

In grote delen van de wereld wordt het Westen gehaat. Jean Ziegler beschrijft in een overrompelende, vlijmscherpe en schrijnende analyse waarom de haat tegen het Westen zo groot is en nog steeds groeiende. Hij onderzoekt de geschiedenis van deze haat die gedurende eeuwen werd gevoed door kolonialisme, slavernij en uitbuiting. Het leed dat de landen…