Seizoensprogramma Vorming en Toerusting 2019 – 2020

De Raad V&T van de Adventskerkgemeente heeft weer een uitgebreid en divers programma kunnen opstellen. Het seizoensoverzicht vindt u op de website (klik hier). Graag wijzen we u op enkele bijzonderheden: het hele aanbod is ontstaan in samenspraak met de Oosterkerk en met de reeds bestaande contacten met de rooms-katholieke parochie. De in het programma genoemde activiteiten vallen onder verantwoordelijkheid van de wijkkerkenraad.

De Raad V&T dankt alle bedenkers en aanbieders van ideeën hartelijk. Wij denken een mooi programma te hebben voor het komende seizoen en hopen dan ook op een grote deelname aan de diverse activiteiten van uw kant. Als u suggesties heeft voor het komende seizoen kunt u die voor februari 2020 doorgeven aan het secretariaat: raad.vent@adventskerk.nl
Voor alle activiteiten die buiten de kerkgebouwen plaatsvinden geldt verzekeringtechnisch deze regel, dat deelname aan de betreffende activiteit voor eigen risico is.

Namens de Raad V&T, Christa Westerhof (voorzitter).

Meer nieuws

Het licht mag met Pasen schijnen

  Overleven drukt iets uit wat meestal niet positief is. Het geeft aan dat een moeilijke gebeurtenis moet worden doorstaan, moet worden getrotseerd of ondergaan waarna er een nieuw perspectief lonkt. Kortom, dus even volhouden, straks wordt het allemaal beter. Nu zijn er mensen die permanent in de overleefmodus staan. Mensen die permanent verblijven in…

Armoede

Brochure: Arm en schuldig?

Uitgeverij:0 Meinema (1984). De gemeente en de nieuwe vragen rond arm en rijk

Partner van de maand

Binnenkort wordt een van de organisaties waar de diaconie mee samenwerkt hier voor het voetlicht gezet. Update: veel van de samenwerkende organisaties zijn op dit moment erg druk met het bieden van hulp vanwege de coronacrisis, waardoor de publicatie vertraging oploopt.