Stichting Present Zwolle

Algemeen

De zomervakantie is langzamerhand voorbij en het nieuwe seizoen begint weer, misschien maak je plannen wat te doen in het nieuwe seizoen. We maken allemaal mee dat de prijzen stijgen en horen dat voor veel mensen de eindjes steeds slechter aan elkaar te knopen zijn, dat is in Zwolle niet anders. Denk eens aan van betekenis zijn via Present! We krijgen veel hulpvragen van mensen in schrijnende situaties, zoals een moeder met 3 kinderen in de schulden die na veel meegemaakt te hebben haar leven weer op de rit probeert te krijgen. Zij zou via een Buurten met Boodschappen erg geholpen zijn. Of een mevrouw die beginnend dementerend is, geen netwerk heeft, maar die gaat verhuizen naar een woning die uitgeleefd blijkt te zijn en die dringen moet worden opgeknapt. Of schuif aan bij www.kletsenkoekzwolle.nl waar je Nieuwe Zwollenaren ontmoet.
Wij helpen jou Present te zijn, van harte welkom!
www.presentzwolle.nl.

Meer nieuws

Diaconale bibliotheek

Boek: De haat tegen het westen

In grote delen van de wereld wordt het Westen gehaat. Jean Ziegler beschrijft in een overrompelende, vlijmscherpe en schrijnende analyse waarom de haat tegen het Westen zo groot is en nog steeds groeiende. Hij onderzoekt de geschiedenis van deze haat die gedurende eeuwen werd gevoed door kolonialisme, slavernij en uitbuiting. Het leed dat de landen…

Diaconale bibliotheek

Brochure: Diaconie in beweging

Uitgeverij: Protestantse diaconie Amsterdam (2007) Over delende mensen, bewegend geld en levende gebouwen in 7×7 jaar Amsterdams diaconaat.