Koffiemorgens op de Pierik beginnen weer!

Activiteiten

Nu de nodige versoepelingen zijn aangekondigd of ingevoerd, zijn we ook voorzichtig gaan denken over het hervatten van de koffiemorgens op de Pierik.
Om te kijken of hiervoor de nodige animo bestaat, willen we eerst een ‘proefmorgen’ houden en wel op donderdag 22 juli a.s.
De koffiemorgens beginnen om 10.00 uur en worden gehouden in het speeltuingebouw aan de Geraniumstraat 1-1.
Welkom voor een kopje koffie, een spelletje of ontmoeting met andere mensen. Vertel het gerust door.

(Als er weer voldoende belangstelling is, worden de koffiemorgens voortgezet op de donderdagmorgens in de oneven weken om 10.00 uur. Meer informatie is te verkrijgen bij Wim van Ree, tel. 06 – 1018 6422 of via de mail consulent@diaconiezwole.nl)

Meer nieuws

Hulp internationaal

Collecte Oekraïne

De PGZ diaconiecollecte van zondag 13 maart a.s. is bestemd voor de hulp aan de Oekraïne. Deze collecte behoeft geen verdere aanbeveling. Een bijdrage kan ook worden overgemaakt op de bankrekening van de Diaconie, dit is: NL12RABO 0373 7399 66o.v.v. Hulp Oekraïne. De hulp vanuit Zwolle wordt gecoördineerd door het Diaconaal Platform Zwolle.

Algemeen

Basisdocument handreiking en tips in tijden van de coronacrisis

Het Coronavirus heeft een grote impact op het maatschappelijk leven. Mensen raken ermee besmet, worden ziek en sommigen sterven er zelfs aan. Veel plaatsen waar ons dagelijks leven zich afspeelt zijn gesloten. Ook de kerken, waar elke week geloof, hoop en liefde geoefend en geleefd worden, moeten hun deuren sluiten. De kerk is echter wel…

Pionieren op religieus gebied

Ruimte om te pionieren, te experimenteren met vormen van kerk-zijn. De Protestantse Kerk deelt wat de huidige ontwikkelingen zijn in Nederland en wat dit kan betekenen per regio. Op 31 mei vond een Pioniersdag plaats in Zwolle. Pionier Hans Tissink was aanwezig. Geïnspireerd door de Moderne Devotie, heeft hij een boek geschreven: ‘Ontmoetingen met Moderne Devotie….