Terugkoppeling DPZ actie Voedselbank

DPZ

Mededeling na actie Diaconaal Platform Zwolle voor de Voedselbank.

Begin april is door het Diaconaal Platform de actie ‘Aankoop voedsel’ voor de Voedselbank gestart. Er is toen bewust gekozen voor een financiële actie en niet specifiek voor een inzameling van goederen. Met een financiële actie was er geen fysiek contact nodig (dus veiliger), goederen hoefden niet te worden opgeslagen en de Voedselbank kon gericht goederen inkopen.

De actie van het Diaconaal Platform heeft uiteindelijk meer dan € 20.000,– opgebracht. Hiermee kon en kan de Voedselbank goede, verse, houdbare en gezonde producten inkopen. Vaak kon worden ingekocht tegen een gereduceerde prijs.

Het bestuur en de medewerkers willen alle geefsters en gevers hiervoor hartelijk bedanken. Ze doen dat ook mede namens hen die u niet kunnen bedanken. 

Meer nieuws

Update project Veilig Koken voor Vrouwen in Bangladesh

De afgelopen maanden is er in de Adventskerk en Oosterkerk geld bijeen gebracht viabankrekening, collectes, paarse bussen en spaardoosjes. In totaal is ontvangen: € 3.321,17. Een fantastisch bedrag, waarvoor hartelijk dank. Tevens heeft Ineke den Braber een sponsorloop voor dit project gedaan. Zaterdag 11 juni werd in Zwolle de halve marathon gelopen. Een geweldig evenement…

DPZ

Brochure ‘Eenzaamheid en kerk’ Diaconaal Platform

Klik hier om de brochure ‘Eenzaamheid en kerk’ van het Diaconaal Platform te openen.

Algemeen

Iedereen t€lt

Iedereen t€lt festival. Op donderdag 19 mei a.s. is er het ‘Iedereen t€lt festival’. Het Diaconaal Platform Zwolle is betrokken bij de organisatie van dit festival. Een vergelijkbare bijeenkomst heeft een aantal jaren geleden plaats gevonden bij de Hogeschool VIAA. Door de corona is een vervolg uitgesteld. Voor dit festival is samenwerking gezocht met een…