Oproep voor jongen van 10 jaar.

Via het sociaal wijkteam is een verzoek bij het Diaconaal Platform gedaan voor de opvang van een tienjarige jongen in Stadshagen.
De moeder van deze jongen heeft met onbekende bestemming het gezin verlaten. De jongen mist zijn moeder heel erg. Zijn vader heeft overdag zijn werk en kan daarom pas ’s avonds voor de jongen zorgen.
Nu wordt er gezocht naar een gedeeltelijke opvang. Het gaat dan om de tijd als hij uit school komt. Er is dan iemand nodig die hem even opvangt, een kopje thee met hem drinkt, hem vraagt hoe zijn dag was en eventueel hem stimuleert zijn huiswerk te doen. Een enkele keer wordt gevraagd of hij kan blijven eten, omdat de vader dan tot acht uur ’s avonds moet werken.
De jongen is geen probleemjongere. Hij heeft na schooltijd even wat gewone aandacht en belangstelling nodig.
Waar we op zoek naar zijn, is niet per se een gezin, mag wel. Het mag ook een gezellige opa en/of oma zijn.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de diaconaal consulent, consulent@diaconiezwolle.nl of via 06 – 1018 6422.

Meer nieuws

DPZ

Brochure ‘Eenzaamheid en kerk’ Diaconaal Platform

Klik hier om de brochure ‘Eenzaamheid en kerk’ van het Diaconaal Platform te openen.

Hulp nationaal

Zomerpakketactie van Present Zwolle

DEEL DE ZOMER! De zomer is meestal een heerlijke tijd met vakan-ties, leuke uitjes naar de dierentuin of het pretpark (als het weer mag), ijsjes eten en ga zo maar door. Maar wat doe je als gezin als er geen geld is om deze dingen te doen? Stichting Present Zwolle organiseert deze actie voor de…

Algemeen

Zomerpakkettenactie Stichting Present

De zomer is een heerlijke tijd met vakanties, leuke uitjes, ijsjes eten, van de glijbaan in het zwembad enga zo maar door. Maar wat doe je als gezin als er geen geld is om deze dingen te doen?Stichting Present Zwolle organiseert de zomerpakkettenactie om de zomer voor een aantal vandeze gezinnen een beetje zonniger te…