Livestream Zwolse Passion op Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag, op 2 april om 19.30 uur, nodigt de Oosterkerk in Zwolle iedereen uit om stil te staan bij het verhaal van Jezus, zijn lijden en sterven. Dat gebeurt met een livestream die iedereen wereldwijd kan volgen via een link op www.oosterkerk.nl.

Centraal staat een eeuwenoud verhaal dat tegelijk verrassend actueel is, en aan ons eigen leven en de wereld raakt. Een verhaal dat mensen kan inspireren, hoop en moed geven. Zanggroep Koorbizniz Oosterkerk maakt een mini-Passion. Het is een verrassende en creatieve uitvoering met hedendaagse, Nederlandstalige muziek, beelden en teksten. Ds. Elly Urban werkt als predikant mee aan deze bijzondere online viering.

Op de avond van Goede Vrijdag, 2 april, streamen we deze Passion vanuit de Oosterkerk, om 19.30 uur. De link is enkele dagen voor de uitzending te vinden op www.oosterkerk.nl. De Oosterkerk aan de Turfmarkt maakt deel uit van de Protestantse Gemeente Zwolle. Online kunt u nu alvast the making of… van de Zwolse Passion bekijken.

Meer nieuws

Algemeen

Week van Gebed voor de eenheid

De Week van Gebed is van zondag 16 januari tot en met zondag 23 januari 2022. Het materiaal t.b.v. dezeweek is dit jaar voorbereid door christenen uit het Midden-Oosten. Als kleine, kwetsbare gemeenschapleven zij in en regio waar spanningen en gewelddadige conflicten aan de orde van de dag zijn en waar eenheidvaak ver te zoeken…

Seizoensprogramma Vorming en Toerusting 2019 – 2020

De Raad V&T van de Adventskerkgemeente heeft weer een uitgebreid en divers programma kunnen opstellen. Het seizoensoverzicht vindt u op de website (klik hier). Graag wijzen we u op enkele bijzonderheden: het hele aanbod is ontstaan in samenspraak met de Oosterkerk en met de reeds bestaande contacten met de rooms-katholieke parochie. De in het programma genoemde…