Cursus Meer doen met minder geld

Algemeen

11e editie van cursus Meer doen met minder geld start in september.

De 11e editie van de cursus Meer Doen Met Minder Geld gaat vanaf 17 september gegeven worden in de wijk Dieze in Zwolle in de Bewoners Werkplaats (Radewijnstraat 4). De cursus, die wordt gegeven door de gelijknamige stichting,
heet Zwollenaren van harte welkom om zich aan te melden en om deze positieve en inspirerende cursus te volgen.

Stichting Meer Doen Met Minder Geld is een onafhankelijke stichting, bestaande uit ervaringsdeskundigen met uitgangspunten als: eigen kracht, optimisme, samen kennis delen en duurzaamheid.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op de facebookpagina (Stichting meer doen met minder geld) en op onze website www.meerdoenmetmindergeld.nl.

Iedereen vanaf 18 jaar en woonachtig in Zwolle is welkom en kan zich vanaf nu aanmelden via meerdoenmetmindergeld@gmail.com.

Het team van Stichting Meer Doen Met Minder Geld heet je graag welkom

Meer nieuws

Het wonder dat een wonder mogelijk maakt

Het wonder dat een wonder mogelijk maakt. (Johannes 6: 5) Je leest er zo makkelijk overheen, heb ik weer eens gemerkt. Je weet bij het Bijbellezen al vaak precies wat er staat. Zeker ook bij zo’n bekend verhaal als de spijziging van de vijfduizend bij de zee van Galilea. Het wonder van de vijf broden…

Diaconale bibliotheek

Gedichtenbundels: Medemens 1 – 5

Deze uitgaves van Kerk in Actie bevatten diaconale gebeden en gedichten. De bundels Medemens zijn bedoeld om u en anderen te inspireren bij diaconaal werk.

Partner van de maand

Binnenkort wordt een van de organisaties waar de diaconie mee samenwerkt hier voor het voetlicht gezet. Update: veel van de samenwerkende organisaties zijn op dit moment erg druk met het bieden van hulp vanwege de coronacrisis, waardoor de publicatie vertraging oploopt.