Cursus Meer doen met minder geld

Algemeen

11e editie van cursus Meer doen met minder geld start in september.

De 11e editie van de cursus Meer Doen Met Minder Geld gaat vanaf 17 september gegeven worden in de wijk Dieze in Zwolle in de Bewoners Werkplaats (Radewijnstraat 4). De cursus, die wordt gegeven door de gelijknamige stichting,
heet Zwollenaren van harte welkom om zich aan te melden en om deze positieve en inspirerende cursus te volgen.

Stichting Meer Doen Met Minder Geld is een onafhankelijke stichting, bestaande uit ervaringsdeskundigen met uitgangspunten als: eigen kracht, optimisme, samen kennis delen en duurzaamheid.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op de facebookpagina (Stichting meer doen met minder geld) en op onze website www.meerdoenmetmindergeld.nl.

Iedereen vanaf 18 jaar en woonachtig in Zwolle is welkom en kan zich vanaf nu aanmelden via meerdoenmetmindergeld@gmail.com.

Het team van Stichting Meer Doen Met Minder Geld heet je graag welkom

Meer nieuws

Pionieren op religieus gebied

Ruimte om te pionieren, te experimenteren met vormen van kerk-zijn. De Protestantse Kerk deelt wat de huidige ontwikkelingen zijn in Nederland en wat dit kan betekenen per regio. Op 31 mei vond een Pioniersdag plaats in Zwolle. Pionier Hans Tissink was aanwezig. Geïnspireerd door de Moderne Devotie, heeft hij een boek geschreven: ‘Ontmoetingen met Moderne Devotie….

Diaconale bibliotheek

Boek: Ruim baan voor gerechtigheid

Wij moeten opkomen voor de armen en verdrukten. Maar we leven in de praktijk een luizenleven. Hoe kunnen we die twee dingen met elkaar rijmen? Hoe gaan we om met de nood in de wereld? En vooral: wat zegt de Bijbel over deze dingen. Want we staan natuurlijk pal voor de waarheid van Gods Woord,…