Cursus Meer doen met minder geld

Algemeen

11e editie van cursus Meer doen met minder geld start in september.

De 11e editie van de cursus Meer Doen Met Minder Geld gaat vanaf 17 september gegeven worden in de wijk Dieze in Zwolle in de Bewoners Werkplaats (Radewijnstraat 4). De cursus, die wordt gegeven door de gelijknamige stichting,
heet Zwollenaren van harte welkom om zich aan te melden en om deze positieve en inspirerende cursus te volgen.

Stichting Meer Doen Met Minder Geld is een onafhankelijke stichting, bestaande uit ervaringsdeskundigen met uitgangspunten als: eigen kracht, optimisme, samen kennis delen en duurzaamheid.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op de facebookpagina (Stichting meer doen met minder geld) en op onze website www.meerdoenmetmindergeld.nl.

Iedereen vanaf 18 jaar en woonachtig in Zwolle is welkom en kan zich vanaf nu aanmelden via meerdoenmetmindergeld@gmail.com.

Het team van Stichting Meer Doen Met Minder Geld heet je graag welkom

Meer nieuws

Armoede

Boek: Erwtensoep in augustus

De maag van Michel rammelt zo luid dat zijn moeder het hoort. ‘We hebben alleen nog brood voor morgenochtend,’ zegt ze. ‘Water drinken helpt ook,’ antwoordt Michel. Het gebeurt vaak dat hij met honger naar bed gaat, net als zijn moeder. Aan zijn kleren merkt hij dat hij de laatste tijd behoorlijk is afgevallen. Ze…

Diaconale bibliotheek

Brochure: Zelf zorgen

Uitgeverij: Protestantse diaconie Amsterdam (2007). Amsterdammers over de zorg die zij nodig hebben en verlenen.