Koffiemorgens op de Pierik beginnen weer!

Activiteiten

Nu de nodige versoepelingen zijn aangekondigd of ingevoerd, zijn we ook voorzichtig gaan denken over het hervatten van de koffiemorgens op de Pierik.
Om te kijken of hiervoor de nodige animo bestaat, willen we eerst een ‘proefmorgen’ houden en wel op donderdag 22 juli a.s.
De koffiemorgens beginnen om 10.00 uur en worden gehouden in het speeltuingebouw aan de Geraniumstraat 1-1.
Welkom voor een kopje koffie, een spelletje of ontmoeting met andere mensen. Vertel het gerust door.

(Als er weer voldoende belangstelling is, worden de koffiemorgens voortgezet op de donderdagmorgens in de oneven weken om 10.00 uur. Meer informatie is te verkrijgen bij Wim van Ree, tel. 06 – 1018 6422 of via de mail consulent@diaconiezwole.nl)

Meer nieuws

Diaconale bibliotheek

Boek: Dienen en delen

In een tijd waarin de rol en de positie van de kerk sterk veranderen, is bezinning op haar diaconale taak van groot belang. Dit basisboek diaconaat met de titel Dienen en delen reikt voor deze bezinning het nodige materiaal aan. In het eerste deel komen de bijbelse fundering, de geschiedenis en theologie en hermeneutiek van…

Diaconale bibliotheek

Boek: Nee heb je, ja kun je niet krijgen

Uitgave van ASKV/ Steunpunt Vluchtelingen (2003). De achterkant van het Nederlandse asielbeleid

“Mij ontbreekt niets…”

Het is zo’n zinnetje dat blijft haken: „Mij ontbreekt niets…“. Betere gezondheid voor sommigen, of iets nieuws om te kopen.Voor de bezoekers van „De Herberg“: een dak boven het hoofd en een warme maaltijd. Terwijl ook wij nog vaak genoeg te weensn over hebben.Wij hebben toch recht op een goed inkomen, recht op gezondheid, recht…