Zwols lijsttrekkers debat over armoede en duurzaamheid

Algemeen

Politieke lijsttrekkers in debat over armoede en duurzaamheid

Zwolle wil een stad zijn waar armoede wordt uitgebannen en waar duurzaamheid de boventoon voert. Maar hoe staan de verschillende politieke partijen hierin? Daarover organiseert het Diaconaal Platform Zwolle op vrijdagavond 11 maart een debat- en gespreksavond met lijsttrekkers van alle politieke partijen die meedoen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. Plaatsgenoot Wim Eikelboom geeft leiding aan het debat, dat plaatsvindt in de Theodorakapel in Zwolle. Publiek is van harte welkom. Het politieke stadsdebat over armoede en duurzaamheid is vrijdag 11 maart van 19.15 tot uiterlijk 20.30 uur in de Theodorakapel aan de Theodorahof 20.

Meer nieuws

Diaconale bibliotheek

Diaconale bibliotheek

De diaconie bezit behoorlijk wat boeken en brochures. In de komende tijd zullen ze hier gepubliceerd worden. Deze boeken en brochures mogen geleend worden. Neem hiervoor contact op met de diaconaal consulent.

Diaconale bibliotheek

Brochure: Zelf zorgen

Uitgeverij: Protestantse diaconie Amsterdam (2007). Amsterdammers over de zorg die zij nodig hebben en verlenen.

Informatief

Interview hoogleraar Thijs Tromp

Sinds het najaar 2020 bekleedt Thijs Tromp de bijzondere leerstoel Diaconaat aan de Protestantse Theologische Universiteit (PThU) van Amsterdam. In dit bericht wordt naast een kennismaking met Thijs Tromp en zijn nieuwe functie, de actuele ontwikkelingen in het diaconaat geschetst. Wie bij wil blijven in het diaconaat is het lezen van dit interview een must….