Vakantie voor iedereen!

Algemeen

Er even helemaal tussenuit. Stichting Weekje Weg biedt gezinnen in de zomervakantie een compleet verzorgde week in een groepshuis of een individuele vakantie in bijvoorbeeld stacaravans of blokhutten op recreatieterreinen in Nederland. Midden in de natuur.

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot met 12 jaar? Een minimuminkomen en ben je al een tijd niet met vakantie geweest? Dan is een Weekje Weg iets voor jou.

Er zijn voor dit jaar nog verschillende plaatsen beschikbaar.

Wil je meer informatie of wil je inschrijven, neem dan contact op met Jan en Cato Bakker. Zij zijn te bereiken via het emailadres weekjewegzwolle@gmail.com of telefonisch 06 – 51 68 87 84.  Schroom niet, neem gerust contact op.

Meer nieuws

‘Alles en iedereen’ telt bij God.

‘Iedereen t€lt’ was de titel van een festival vorig jaar mei in het Academiehuis Grote Kerk. In de Zwolse praktijk bleek en blijkt overigens nog steeds dat hulpverleningsorganisaties in Zwolle elkaar niet altijd even goed kennen of weten te vinden. Dit leidt tot een zekere overlapping en er wordt vaak het nodige werk dubbel gedaan….

Diaconale bibliotheek

Brochure: Zelf zorgen

Uitgeverij: Protestantse diaconie Amsterdam (2007). Amsterdammers over de zorg die zij nodig hebben en verlenen.

Hulp nationaal

Zwolle deelt warmte

Met ‘Zwolle deelt warmte’ vragen we uw/jouw aandacht voor mensen die door de stijgende energiekosten niet meer in hun dagelijkse levensbehoeften kunnen voorzien. Het is een initiatiefvan de Commissie Gezamenlijke Kerken. We zorgen voor financiële ondersteuning voor de mensen die dit het meeste nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan leefgeld voor een aantal dagen, zodat mensen…