Afsluiting project Straatmeisjes in Ghana

Op zondag 20 februari zal het ZWO project ‘Nieuwe kansen voor straatmeisjes in Ghana’ tijdens een gezamenlijke dienst in de Adventskerk en onder leiding van Nelleke Eygenraam afgesloten worden. Het thema van de dienst is ‘Kansen’. De Oosterkerk en de Adventskerk hebben samen ongeveer €10.000 bijgedragen aan het opleidingscentrum Life-line in Accra, de hoofdstad van Ghana. In dit centrum krijgen
de straatmeisjes, naast voedsel en onderdak, ook een beroepsopleiding van 10 maanden aangeboden en
worden hen de vaardigheden aangeleerd om zelf een bedrijfje op te kunnen zetten, zodat ze een toekomst op kunnen bouwen.

Dit project is met hart en ziel gedragen door beide gemeentes. De ZWO dankt u voor uw inzet, uw vrijgevigheid, uw meeleven en uw gebeden. Laten we er een mooie dienst van maken.

Meer nieuws

Diaconale bibliotheek

Boek: Bankier voor de armen

De autobiografie van de winnaar van de nobelprijs voor de vrede.

Algemeen

Cursus Meer doen met minder geld

11e editie van cursus Meer doen met minder geld start in september. De 11e editie van de cursus Meer Doen Met Minder Geld gaat vanaf 17 september gegeven worden in de wijk Dieze in Zwolle in de Bewoners Werkplaats (Radewijnstraat 4). De cursus, die wordt gegeven door de gelijknamige stichting,heet Zwollenaren van harte welkom om…

Algemeen

Vredesweek : Vrede verbindt Verschil

De jaarlijkse Vredesweek is dit jaar van 19-27 september. Het vredesplatform Zwolle is een werkgroep die in deze week activiteiten coördineert en presenteert in Zwolle. Het programma vindt u op de website van de organisatie: www.vredesplatformzwolle.nl.