Kerstpakketten actie 2020

Hulp nationaal

Kerstpakkettenactie Zwolle 2020 gaat digitaal!

Ruim 2.700 huishoudens in Zwolle hopen ook dit jaar weer een kerstpakket te ontvangen via de Stichting KerstZwolle. Helaas is het door alle coroma-maatregelen niet mogelijk om te gaan inzamelen in de verschillende winkels. Worden we daardoor tegenhouden? Nee, natuurlijk niet! We laten onze mede Zwollenaren niet in de kou staan deze kerst. Juist in deze tijd, waar eenzaamheid en armoede op de loer liggen, gaan we de uitdaging aan om ook deze kerst de minima van Zwolle te verrassen met een goed gevuld pakket. Dit jaar kopen wij zelf de producten voor de pakketten in. Vervolgens worden de pakketten ingepakt, geheel volgens de regels van het RIVM en de Rijksoverheid. Om al die producten te kunnen kopen is er geld nodig, veel geld.

Wat kan je geven?

1. Geef gul via de webshop of andere makkelijke methodes op onze vernieuwde website www.kerstzwolle.nl.

2. Organiseer samen met je familie, vrienden, voetbalteam of kerk een inzamelingsactie en doneer het geld via de website. Deel dit op Social Media en inspireer andere Zwollenaren.

3. Kopieer deze tikkie-link in je Whatsapp en deel het massaal met je contacten en vraag hen om ‘door te tikken’ https://tikkie.me/pay/KerstZwolle/6jnoWqXGoRUtBJrQ8crVsL

4. Doneer een compleet kerstpakket via de webshop. Hoe gaaf is het om de uitdaging aan te gaan om met je groep zoveel mogelijk kerstpakketten te doneren?!

De kerstpakkettenactie is al jaren echt een actie van de Zwolse samenleving. We hopen dat ook dit jaar de Zwollenaren bereid zijn samen een succes van deze editie te maken. Samen geven we 2750 kerstpakketten!.

Ga naar onze site en geef! Dankjewel alvast.
Team KerstZwolle