Polen, stop de vervolging van Ela, Joanna en Anna

Hulp internationaal

Petitie actie Amnesty International.

De Poolse activisten Elzbieta, Joanna en Anna verspreidden posters van de maagd Maria met een aureool in de kleuren van de lhbti-vlag. Zij werden vrijgesproken van het beledigen van religieuze gevoelens, maar de aanklager ging daartegen in beroep. De vrouwen kunnen nu 2 jaar cel krijgen, hoewel ze geen enkel misdrijf pleegden!!!
Wij roepen de aanklager op om deze vrouwen niet te vervolgen. Ook u, kunt thuis meedoen! Op de site van www.amnesty.nl vindt u o.a. deze petitie op “Kom in actie” (https://www.amnesty.nl/forms/spoedactie-polen3vrouwen).

Meer nieuws

Niet stil maar, wacht maar alles wordt nieuw?

Op het moment dat ik dit schrijf is, kijk ik door het raam op een parkeerplaats waar het buiten grijs, nat, donker en geen blad aan de boom te bekennen is, terwijl voor je gevoel de winter nog moet beginnen. En dan ook nog te schrijven over het thema van dit nummer ‘Lente lost de…

Dagelijkse blog corona

In deze turbulente tijd schrijven de vijf beroepskrachten van het cluster Adventskerk-Oosterkerk dagelijks een blog. Van maandag tot en met vrijdag bloggen zij om beurten. Ter bemoediging, inspiratie, voor saamhorigheid. Klik hier om ze te lezen.

Hulp nationaal

Zomerpakketactie van Present Zwolle

DEEL DE ZOMER! De zomer is meestal een heerlijke tijd met vakan-ties, leuke uitjes naar de dierentuin of het pretpark (als het weer mag), ijsjes eten en ga zo maar door. Maar wat doe je als gezin als er geen geld is om deze dingen te doen? Stichting Present Zwolle organiseert deze actie voor de…